Beter leren presenteren

Binnenkort mag jij spreken voor een groep collega’s… Jij bent aangewezen om de directeur toe te spreken bij zijn afscheid…

Je mag binnenkort een presentatie verzorgen voor een groep klanten... Namens je werkgever ben je aangewezen als woordvoerder … Een groot symposium, en jij bent gevraagd als spreker … Met andere woorden: Jij mag (moet) binnenkort spreken voor een groep mensen en het angstzweet breekt uit. Slapeloze nachten breken aan en het klamme zweet staat  in de handen…..

Ik help je om met meer vertrouwen voor een groep te spreken!

Rob is Workshopleider & Trainer

Als workshopleider ga ik samen met een kleine groep middels allerlei actieve werkvormen aan de slag. Uiteraard bied ik een hoeveelheid tips, tricks and tools waar uit geput kan worden.  Maar we gaan vooral actief aan de slag. Presenteren, spreken in het openbaar, kun je vooral ontwikkelen door … doen!
Durf jij de uitdaging aan?

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan een workshop? Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

contact opnemen

Tevreden klanten van Rob

"Rob weet met zijn enthousiasme en ervaring presenteren leuk te maken! Hij heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in het presenteren en me gemotiveerd naar een andere manier van presenteren die het ook voor het publiek leuker maakt. Ik kan het iedereen aanbevelen om een workshop presenteren bij hem te volgen maar ook als dagvoorzitter heb ik Rob mee mogen maken en heeft hij de opening mede tot een succes gemaakt."

Gonda Grutters, Programmaleider VerduurSAMEN 2030, Adviseur Economische Zaken bij Gemeente Bergen (Limburg) 

"Onlangs heeft Rob de training Presenteren met meer vertrouwen verzorgd bij Pulse. In twee dagdelen heeft Rob ons voorzien van praktische tips op het gebied van presenteren en kregen we voldoende mogelijkheid om het presenteren ook echt zelf te ervaren. Rob is toegankelijk en enthousiast en weet zijn enthousiasme goed over te brengen. In combinatie met de vernieuwende oefeningen maakt het dit een leuke en leerzame training die in praktijk ook echt iets oplevert!"

Pia Derks, Human Recources bij Pulse Business Solutions Venlo/Deventer

"Ik heb bij Rob de training "Presenteren met meer vertrouwen"  gevolgd samen met mijn collega's. Een echte zelf-doen-training met praktische tips waarbij je heel dicht bij jezelf kan blijven. Hij weet zijn ervaring met passie over te brengen op de deelnemers. Ik zou deze training iedereen kunnen aanbevelen. Voor mij een dikke 10 waard."

Don Hensen, EURES adviseur crossborder bij UWV werkbedrijf

"Ik heb meer vertrouwen gekregen om te presenteren, dus het doel is bereikt!"
"Prima training, prettige, positieve trainer. Prima mix van theorie en praktijk."
"Heel fijn dat de cursus verdeeld was over twee dagdelen, zodat je het geleerde ook echt in de praktijk kon brengen."
"Duidelijk, enthousiast en je voelt je al snel op je gemak."
 "Rob coacht de deelnemers op een zeer onderhoudende en interactieve manier en hiervan kun je direct de vruchten plukken. Ik was blij verrast dat ik, die nooit hoeft te presenteren, met de ontvangen handvatten een mooi verhaal kon neerzetten."

Enkele reacties van het Managementteam van Theater De Maaspoort in Venlo.

"Trainen in een veilige omgeving"
"Rustige, duidelijke uitleg. Veel positiviteit!"
"In a short periode you achieved a lot for the whole group."

Enkele reacties van groep collega's van Xerox

In juni 2018 heeft Rob voor Xerox een workshop presenteren verzorgd. Deze workshop was in de schouwburg, dus een inspirerende omgeving om jezelf te presenteren. Een groep enthousiaste medewerkers is vooral praktisch aan de slag gegaan. We hebben geleerd hoe je overkomt op anderen, hoe je met je stem en houding kunt spelen, hoe je aan je verhaal een persoonlijke draai kunt geven maar ook hoe een PowerPoint je kan ondersteunen. Iedereen heeft tijdens de tweede bijeenkomt een presentatie mogen geven. Dit was mooi, soms grappig en vooral leerzaam. 
De sfeer was open en relaxed. Het enthousiasme van Rob was erg aanstekelijk en iedereen was positief.

Bedankt Rob!

Floortje Giesen, HR consultant Xerox

"Zeer waardevol. nuttige feedback. laagdrempelig, goed dagelijks toepasbaar!"
"De opbouw van de workshop was erg goed. Nuttige tips gekregen, erg prettige trainer. Zorgde voor een veilige omgeving en gaf constructieve feedback."
"Workshop werd met meer humor en lichtheid gebracht dan ik aan de hand van de omschrijving had verwacht. Er was sprake van een veilige sfeer om in te oefenen. De workshop heeft mij idd meer vertrouwen gegeven om mijzelf of een bepaald onderwerp te presenteren."

Enkele reacties van deelnemers aan de Meester in je Werkweek (diverse gemeenten Noord Limburg)

Trainer Workshop  incompany

Workshop incompany

Workshop Presenteren met meer vertrouwen aan groep collega's van Xerox.

Lees meer
Trainer Workshop presenteren aan ondernemers

Workshop presenteren aan ondernemers

Workshop "presenteren/presentatietechnieken" voor finalisten van de Venrayse Ondernemersprijzen

Lees meer
Workshopleider Workshop SPOVenray

Workshop SPOVenray

Workshop “beter leren presenteren” tijdens de gezamenlijke studiedag van een stichting Primair Onderwijs.

Lees meer
© Rob Presenteert 2020
Created by