Dagvoorzitter

Binnenkort organiseert u een mooi symposium voor uw klanten… De gezamenlijke studiedag komt er weer aan… Wij als gemeente willen graag weten wat er leeft in de dorpen en wijken… Hoe kan ik mijn werknemers nog meer ambassadeur laten zijn van het bedrijf…

Samen met u bouw ik aan een zinvolle, energieke en dynamische bijeenkomst. Ik bied structuur, ik zorg voor actie en beweging.
Vanuit mijn pedagogisch didactische achtergrond vind ik het heerlijk om mensen letterlijk en figuurlijk te laten bewegen. Ik maak gebruik van interactieve en coöperatieve werkvormen waarbij deelnemers uitgedaagd worden om mee te bewegen. Achterover leunen is geen optie!

Rob is dagvoorzitter

Op zoek naar een vlotte dagvoorzitter voor uw symposium? Samen kijken hoe we de jaarlijkse studiedag tot een groot succes kunnen maken? Hoe krijg ik mijn team letterlijk en figuurlijk in beweging?

Offerte opvragen

Leon Weijs, Consultant/Projectmanager/Research Group 'Business Service Innovation, Fontys Eenpitter 'Wise Advice'

"Ik heb Rob leren kennen als een zeer betrokken presentator bij de bijeenkomsten die we als GezondsteRegio2025 hebben georganiseerd. Goed ingelezen, de actualiteit kennende, makkelijk 'bruggetjes' bouwend en met respect...

Lees meer
© Rob Presenteert 2024
Created by