Trainer & Coach

Als presentator en dagvoorzitter sta ik graag op het podium. Niet iedereen vind het prettig om een openingswoordje, een toespraak of een presentatie te verzorgen. Als Trainer & Coach help ik mensen die beter willen leren presenteren. In een veilige omgeving met kleine groepen train en coach ik mensen zodat ze met meer zelfvertrouwen het podium opgaan.

Ik vind het ontzettend fijn om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van presenteren te delen met anderen. Ik vind het heerlijk om met mensen aan de slag te gaan die bereid zijn een volgende stap te maken in hun ontwikkeling op dit gebied. Ruim twintig jaar ervaring in het onderwijs zorgt voor een stevige pedagogische en didactische fundering. Niets is mooier dan mensen te trainen en te coachen; ze in hun kracht te zetten en ze met meer vaardigheden te laten presenteren.

Training

In kleine groepen verzorg ik trainingen op het gebied van presenteren. Dit kunnen in-company trainingen zijn om een team beter te laten presenteren. Als trainer ga ik middels allerlei actieve werkvormen aan de slag. Uiteraard bied ik tips en tricks en diverse tools waar uit geput kan worden. Maar je gaat vooral actief aan de slag. Presenteren, spreken in het openbaar, kun je vooral ontwikkelen door te doen!
Durf jij de uitdaging aan?

Info & boeken

Coaching

Wil jij jezelf ontwikkelen en met meer vertrouwen presenteren? Naast groepstrainingen verzorg ik ook individuele coachtrajecten zodat jij en/of je collega zelfverzekerd die presentatie verzorgd. Heb je angst voor presenteren, ben je zenuwachtig en heb je slapeloze nachten? Dan kan ik je hierbij helpen.
Durf jij de stap te maken?

Ik wil meer weten

© Rob Presenteert 2024
Created by