Rob van Lieshout

Als kleine jongen was ik al gefascineerd door het podium. Het had iets magisch. En dat heeft het nog steeds. Vol passie, energie en heel veel plezier kijk ik uit naar iedere keer dat ik als presentator, dagvoorzitter, gespreksleider, interviewer, ceremoniemeester, moderator of animator het podium mag betreden. Het geeft enorm veel voldoening om te werken aan mooie opdrachten en projecten.  Samen bouwen en werken aan een prachtige bijeenkomst, een geweldige voorstelling of een dynamische sessie. Dat is waar ik samen met jou voor ga.

Samen vertrekken we naar die spreekwoordelijke stip op de horizon. De samenwerking hierbij is voor mij van wezenlijk belang. Bouwen aan het uiteindelijke eindresultaat. Met oog voor detail en sfeer. En daarnaast altijd ruimte voor beweging, verandering en improvisatie.

Ook vind ik het ontzettend fijn om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van presenteren te delen met anderen. Ik vind het heerlijk om met mensen aan de slag te gaan die bereid zijn een volgende stap te maken in hun ontwikkeling op dit gebied. Ruim twintig jaar ervaring in het onderwijs zorgt voor een stevige pedagogische en didactische fundering. Niets is mooier dan mensen te coachen; ze in hun kracht te zetten en ze meer ruimte te laten ervaren.

"Ik ontmoet u heel graag."

Rob van Lieshout
info@robpresenteert.nl

© Rob Presenteert 2021
Created by