Rob van Lieshout

Ik ben Rob van Lieshout. Geboren en getogen in het Noord-Limburgse Venray.
Als kleine jongen was ik al gefascineerd door het podium. Door mijn rol als presentatordagvoorzitter, gespreksleider, gespreksmoderator en interviewer mag ik regelmatig op het podium verschijnen. Daarnaast deel ik tijdens trainingen en workshops, graag mijn kennis en ervaring met iedereen die beter wil worden in het geven van presentaties.  

Het geeft enorm veel voldoening om te werken aan mooie presentatieopdrachten en -projecten. Samen bouwen en werken aan een prachtige bijeenkomst, een geweldige voorstelling of een dynamische sessie. Dat is waar ik samen met jou voor ga.

Zo ga ik te werk

Samen vertrekken we naar die spreekwoordelijke stip op de horizon. De samenwerking hierbij is voor mij van wezenlijk belang. Bouwen aan het eindresultaat. Met oog voor detail, sfeer en daarnaast altijd ruimte voor beweging, verandering en improvisatie.

Ik vind het ontzettend fijn om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van presenteren te delen met anderen. Ik vind het heerlijk om met mensen aan de slag te gaan die bereid zijn een volgende stap te maken in hun ontwikkeling op dit gebied. Ruim twintig jaar ervaring in het onderwijs zorgt voor een stevige pedagogische en didactische fundering. Niets is mooier dan mensen te trainen en te coachen; ze in hun kracht te zetten en ze meer ruimte te laten ervaren.

Rob van Lieshout
info@robpresenteert.nl
06-28915220

© Rob Presenteert 2024
Created by