Presentator gezocht?

Ben je op zoek naar een presentator of dagvoorzitter voor een business event of evenement? Organiseer je een bijeenkomst en kun je daar een gespreksleider, interviewer of gespreksmoderator bij gebruiken? Op basis van jouw behoefte zoeken we samen naar de juiste invulling van het evenement of activiteit. Door mijn persoonlijke aanpak zorgen we samen voor een unieke bijeenkomst. 

Je bent op zoek naar een professionele presentator voor een live-event of juist online. Maar welke presentator past er goed bij de bijeenkomst die jij organiseert? Dat is afhankelijk van wat jij wilt bereiken.

Wat is je doel, wie is je publiek, en hoe is het publiek te raken? Door de vele verschillende presentaties ben ik een veelzijdig presentator met veel ervaring. Ik verdiep me in jouw verhaal en werk graag samen om er een gezamenlijk succes van te maken. Dat kan zijn door een energieke en dynamische bijeenkomst neer te zetten. Of is voor de activiteit juist een goed interview van belang dat op een rustige manier wordt gehouden? 

Naast live-events verzorg ik ook live-streams en video opnames voor diverse opdrachtgevers. 

Hoe ga ik als presentator te werk?

Andere mensen in hun kracht zetten en voldoende ruimte geven vind ik belangrijk. Ik zal er als presentator altijd naar streven om iedere gast te laten stralen en deze in zijn of haar waarde te laten. Ik bereid me stevig voor; iedere presentatie opnieuw. Want ieder evenement, iedere bijeenkomst is uniek en anders. Ik kan me goed inleven in de ander en voel goed aan wat er als presentator van me verwacht wordt. Ik ben energiek, actief, ad rem en heb een goed gevoel voor humor.

Ik zoek een gespreksleider / moderator

Tafeldiscussie, Ronde Tafel Gesprek of gewoon een gespreksleider nodig tijdens een evenement? Als gespreksleider begeleid ik gesprekken op het podium of voor de camera. Afhankelijk van de gewenste setting kan dat met humor of juist serieus. Door een goede voorbereiding vinden we de juiste balans hiervoor.

Contact met Rob

Ik zoek een dagvoorzitter

Wil je een dagvoorzitter inhuren? Een presentator of gespreksleider zorgt ervoor dat je evenement of bijeenkomst de juiste begeleiding en diepgang heeft. Het in goede banen leiden van de dag of avond is het primaire doel. De manier waarop is zeer bepalend. Ik kan hierbij een motiverende en inspirerende rol spelen. Samen bereiden we jouw evenement voor en gaan we voor een topdag.

Contact & Boeken Meer informatie

© Rob Presenteert 2024
Created by