Meer zelfvertrouwen tijdens presenteren?

Laat je gegevens achter en ontvang mijn gratis blauwdruk!

Individueel Coachtraject/ Presenteren met meer vertrouwen:

  • 3 sessies van 1,5 uur.
  • Sessie 1. Coachgesprek (NLP) om duidelijk te krijgen waar jouw behoeftes precies liggen.
  • Sessie 2 en 3 worden op maat ingericht op basis van jouw specifieke behoeftes.
  • Korte verslaglegging van iedere sessie.
  • Na dit traject ervaar jij meer ruimte en heb jij meer tools en handvatten aangereikt gekregen waardoor jij  gegarandeerd met meer vertrouwen kunt presenteren!

Wilt u persoonlijk gecoacht worden?

Mag ik samen met u op zoek naar uw hulpbronnen of het gebied van presenteren en het spreken in het openbaar?

Contact opnemen

Liever iets anders?

coach Personal Coaching

Personal Coaching

Persoonlijke coaching in aanloop naar een presentatie.

Lees meer

Jij bent uitgenodigd om jouw expertise te delen met een zaal vol specialisten… Jij mag jouw bedrijf presenteren tijdens een netwerkevent… Jij mag als nieuw directielid voor het eerst alle medewerkers toespreken… Jij mag binnenkort een belangrijke pitch doen… Leuk?! Maar bij jou breekt het zweet uit en de rillingen lopen over je rug…

Ik vind het fantastisch om mensen in hun kracht te zetten en ze naderhand weer meer ruimte en keuzemogelijkheden te laten ervaren. Vind jij het ontzettend spannend of moeilijk om te presenteren of te spreken voor een groep? Ik neem je graag bij de hand. Als NLP- coach sta ik naast je om samen op zoek te gaan naar jouw persoonlijke hulpbronnen. Wat heb je nodig om met meer zelfvertrouwen, met meer flair, zonder angst te kunnen spreken in het openbaar? Dit gaan we samen onderzoeken en ontdekken. Vanuit dit punt gaan we werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Ik hoor graag van je.

Tevreden klanten van Rob

"Ik heb bij Rob een coachtraject "Presenteren met meer vertrouwen" gevolgd. Voor mij was het belangrijk om met meer stevigheid presentaties te kunnen geven. Samen met Rob heb ik hier in een aantal sessies aan gewerkt. Ik kijk met veel plezier en een goed gevoel terug op dit traject, omdat het me enorm veel gebracht heeft. Rob is in staat om je op een professionele wijze in een veilige omgeving te coachen. Ik kan iedereen van harte aanbevelen die met meer stevigheid wil presenteren om samen met Rob een traject aan te gaan."

Job van Dijk, Manager Dagelijkse Bankzaken Rabobank Peelland Zuid, Deurne 

"Leerzame cursus presenteren van Rob gehad. In drie sessies mooie stappen gemaakt om het presenteren voor zowel het publiek als voor mezelf leuker te maken. Tijdens eerste sessie in beeld gebracht waar ik stond en waar ik naartoe wil. Hierdoor heel persoonlijke training. Nu in de praktijk er mijn voordeel mee doen. Bedankt Rob!"

Guus de Wit, FMS-adviseur bij De Lely

"Ik heb bij Rob een driedaagse training presenteren gevolgd. De reden dat ik deze training wilde volgen was om zekerder voor een publiek te staan tijdens een presentatie. Door de persoonlijke training welke één op één gegeven werd, ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik uiteindelijk een manier van presenteren gevonden die bij mij past."

Britte Wekamp, Adviseur Banenplein Limburg

© Rob Presenteert 2021
Created by