Meer zelfvertrouwen tijdens presenteren?

U bent uitgenodigd om uw expertise te delen met een zaal vol specialisten… U mag uw bedrijf presenteren tijdens een netwerkevent… U mag als nieuw directielid voor het eerst alle medewerkers toespreken… U mag binnenkort een belangrijke pitch doen… Leuk?! Maar bij u breekt het zweet uit en de rillingen lopen over  uw rug…

Ik vind het fantastisch om mensen in hun kracht te zetten en ze naderhand weer meer ruimte en keuzemogelijkheden te laten ervaren. Vindt u het ontzettend spannend of moeilijk om te presenteren of te spreken voor een groep? Ik neem u graag bij de hand. Als NLP- coach sta ik naast u om samen op zoek te gaan naar uw persoonlijke hulpbronnen. Wat heeft u nodig om met meer zelfvertrouwen, met meer flair, zonder angst te kunnen spreken in het openbaar? Dit gaan we samen onderzoeken en ontdekken. Vanuit dit punt gaan we werken aan uw persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Ik hoor graag van u.

Wilt u persoonlijk gecoacht worden?

Mag ik samen met u op zoek naar uw hulpbronnen of het gebied van presenteren en het spreken in het openbaar?

Contact opnemen

Tevreden klanten van Rob

"Ik heb bij Rob een coachtraject "Presenteren met meer vertrouwen" gevolgd. Voor mij was het belangrijk om met meer stevigheid presentaties te kunnen geven. Samen met Rob heb ik hier in een aantal sessies aan gewerkt. Ik kijk met veel plezier en een goed gevoel terug op dit traject, omdat het me enorm veel gebracht heeft. Rob is in staat om je op een professionele wijze in een veilige omgeving te coachen. Ik kan iedereen van harte aanbevelen die met meer stevigheid wil presenteren om samen met Rob een traject aan te gaan."

Job van Dijk, Manager Dagelijkse Bankzaken Rabobank Peelland Zuid, Deurne 

"Leerzame cursus presenteren van Rob gehad. In drie sessies mooie stappen gemaakt om het presenteren voor zowel het publiek als voor mezelf leuker te maken. Tijdens eerste sessie in beeld gebracht waar ik stond en waar ik naartoe wil. Hierdoor heel persoonlijke training. Nu in de praktijk er mijn voordeel mee doen. Bedankt Rob!"

Guus de Wit, FMS-adviseur bij De Lely

"Ik heb bij Rob een driedaagse training presenteren gevolgd. De reden dat ik deze training wilde volgen was om zekerder voor een publiek te staan tijdens een presentatie. Door de persoonlijke training welke één op één gegeven werd, ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik uiteindelijk een manier van presenteren gevonden die bij mij past."

Britte Wekamp, Adviseur Banenplein Limburg

coach Personal Coaching

Personal Coaching

Persoonlijke coaching in aanloop naar een presentatie.

Lees meer
© Rob Presenteert 2019
Created by