Reacties van klanten

Wietske Hendriks- Huigevoort, Driessen Architectuur

"In het najaar van 2022 heeft het Team van Driessen Architectuur een tweedaagse training bij Rob gevolgd.

Wij kwamen bij Rob terecht omdat we als bedrijf willen groeien maar ook om ons team op persoonlijk vlak verder te laten ontwikkelen op het gebied van diverse vaardigheden.
Presenteren doet eigenlijk iedereen, elke dag. 
Bij ons varieert dat enorm: van plannen voor een woonwijk presenteren aan opdrachtgevers, belanghebbenden of een tendercommissie toe een ontwerp voor een particuliere woning aan enkel één opdrachtgever te "laten zien."
Maar denk ook aan interne overleggen waarin we ontwerpen en oplossingen met elkaar delen en aan elkaar presenteren. 

Kortom, de vraag aan Rob was, kun je hier iets mee en kun je de verschillende wijzen van presenteren verenigen in één training, daarbij rekening houdend met het feit dat er vele verschillende individuen hieraan gaan deelnemen. 

Rob ging de uitdaging aan. Spannend, leuk, leerzaam, amusant zijn termen die wij koppelden aan de training. Voor sommigen helemaal nieuw, voor anderen gesneden koek en voor weer anderen compleet buiten hun comfortzone.
Hoe dan ook voor iedereen heel leerzaam en zo bleek achteraf ook een ontzettend leuke manier om je collega's beter te leren kennen en samen aan de slag te gaan met iets wat de meesten niet alledaags doen. 

Rob nam ons op een leuk en comfortabele manier mee in de wereld van "presenteren" in de breedste zin van het woord. 
Iedereen heeft er iets van geleerd, zowel inhoudelijk als ook op persoonlijk vlak.

Ik kan het van harte aanbevelen om samen met Rob eens te kijken naar wat hij voor jouw organisatie zou kunnen betekenen."


© Rob Presenteert 2024
Created by