Presentator

Jij organiseert een geweldig evenement voor alle ondernemers uit de regio… De directeur gaat met pensioen en hij verdient een warm afscheid…  Yes, wij gaan trouwen en willen een onvergetelijke en persoonlijke ceremonie… We willen onze beurs afsluiten met een inspirerend, interactief en energiek Ronde Tafel Gesprek…

Andere mensen in hun kracht zetten en ruimte geven vind ik belangrijk. Ik zal er als presentator altijd naar streven om iedere gast te laten stralen en deze in zijn of haar waarde te laten. Ik bereid me stevig voor; iedere presentatie opnieuw. Want ieder evenement, iedere bijeenkomst is uniek en anders.

Ik kan me goed inleven in de ander en voel goed aan wat er als presentator van me verwacht wordt. Ik ben energiek, actief, ad rem, met een goed gevoel voor humor.

Rob als presentator boeken

Of u nu op zoek bent naar een presentator voor een groot evenement, een kleine bijeenkomst, een concert, een huwelijks- of afscheidsceremonie, ik ben breed inzetbaar. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Info & boeken

"Rob is een geweldige ceremoniemeester!" We hebben een van de mooiste dagen uit ons leven gehad dankzij Rob. Zijn professionele voorbereiding, timing tijdens de ceremonie en humor waren spot on! Hij heeft ervoor gezorgd dat wij op een intieme en persoonlijke manier in het middelpunt stonden! Dat is een uitzonderlijke prestatie met toch zo'n 100 aanwezige gasten. Daarnaast sprak hij als zwager ook nog onze toost uit en zorgde hij op die manier voor de aftrap van een spetterend feest. Hij kan een groep goed begeleiden en zorgt tevens op een vriendelijke manier voor dat het programma ook volgens plan loopt. Een echte aanrader voor je huwelijk of feest!

Malcolm Burg (bruidegom)

"Een bijeenkomst met Rob van Lieshout als presentator is op voorhand een succes. Rob bereidt zich namelijk goed voor, leeft zich goed in en weet een prettige, informele sfeer te creëren."

Dagmar Matthijsen, eigenaar en adviseur Novia Communicatie 

"Rob presenteert sinds een aantal jaren de theateravond waarin de Venrayse Ondernemersprijzen worden bekend gemaakt. Dit doet hij op zeer professionele wijze. Een gedegen voorbereiding, een zeer goede begeleiding van de veelal in presenteren onervaren deelnemers, de bereidheid om altijd iets extra's te doen en een prima improvisatietalent maken de presentatie van deze avond altijd tot een succes. Daarnaast is Rob een fijn persoon om mee samen te werken. Op zoek naar een professionele, vakkundige en aardige presentator, iemand die de avond kan dragen? Bel Rob."

Joost van de Weiden, directie Fondsrelaties APG, Stategisch Accountmanager APG.

presenteren Filmavond Business Vision Venray

Filmavond Business Vision Venray

Interview met regisseur en schrijver.

Lees meer
presenteren Huwelijksceremonie op maat

Huwelijksceremonie op maat

Ceremonie op maat naar wens van het bruidspaar. 

Lees meer
© Rob Presenteert 2020
Created by